Jasje / Colbert op maat stoffen: Fox Jacketing - Fox Brothers

Voor casual luxe jasjes en colberts op maat is de Fox Jacketing collectie van Fox Brothers een uitermate geschikte stofkeuze keuze.

Fox Jacketing stoffen zijn ontworpen voor zowel colberts en jasjes op maat die gedragen kunnen worden als Tenue de Ville of als Outdoor kleding voor bijvoorbeeld de jacht of wie van de Engelse kledingstijl houdt. Een jasje dat op maat is gemaakt in deze stof is perfect te dragen op een Flannellen broek maar ook goed te combineren met Chinos of Denim broeken.

De stoffen zitten tussen de 290 en 310 gram en zijn daarmee al season te dragen. Het betreft een Merino Lamswol (90%) gecombineerd met Cashmere (10%). Hierdoor is de stof voor uw jasje op maat extreem soepel en zacht maar met voldoende body om het een typisch West of England karakter te geven. Denk aan fraaie patronen zoals Glen checks, Houndstooth, Windowpanes, Tatterstall's en nog meer voor zowel de liefhebber van klassieke herenkleding als de moderne goed geklede dame of heer. In het kleurenpallet vinden wekleuren terug zoals Sky Blue, Taupe, Brown Mint en vele andere combinaties.

Stoffen voor een colbert / jasje op maat uit de Fox Jacketing collectie


Hierbij enkele voorbeelden van stoffen uit de Fox Jacketing collectie waarmee je jouw jasje of colbert op maat kunt laten maken. Bezoek ons om de gehele collectie te bekijken en te voelen.