Jasje - Colbert op maat

Jasje - Colbert op maat : Somerset Jacketing - Fox Brothers


Voor een warm en zacht jasje - colbert op maat is de Somerset Jacketing collectie van Fox Brothers een uitermate geschikte stofkeuze keuze.

Somerset Jacketing stoffen zijn ontworpen voor zowel colberts en jasjes op maat die gedragen kunnen worden als Tenue de Ville of als colbert / jasje op maat in de herfst en winter. De diehard Britse kledingstijl fans vinden ongetwijfeld een reden een jasje op maat gemaakt van deze stoffen ook in de warmere seizoenen te dragen. Een jasje dat op maat is gemaakt in deze stof is perfect te dragen op een Tweed of Flannellen broek maar ook goed te combineren met Chinos of Denim broeken.

De stoffen zitten tussen de 340 en 370 gram en zijn daarmee van een mooi gewicht waardoor deze automatisch goed vallen en zorgen voor een goede pasvorm. Het betreft een Fine Merino wol (100%) die zeer zacht en soepel is. De stof heeft een kleine natuurlijke stretch waardoor er ook goed in bewogen kan worden zonder dat u zich beperkt voelt in uw bewegingsvrijheid. De patronen zijn klassiekers voor een jasje of colbert op maat.

Denk aan fraaie patronen zoals Glen checks, Houndstooth, Windowpanes, Herringbones en nog meer voor zowel de liefhebber van klassieke herenkleding als de moderne goed geklede dame of heer. In het kleurenpallet vinden wekleuren terug zoals Forest Green, Chocolate, Denim Blue en Graphite..

Stoffen voor een jasje - colbert op maat uit de Fox Somerset Jacketing


Hierbij enkele voorbeelden van stoffen uit de Fox Somerset Jacketing collectie waarmee u uw jasje of colbert op maat kunt laten maken. Bezoek ons om de gehele collectie te bekijken en te voelen.

Jasje - Colbert op maat laten maken? Bekijk de video voor een 1e indruk van de Somerset Jacketing stoffen