Maatpak / Trouwpak (Zomer) Stof: Cape Horn Lightweight - Holland & Sherry

Cape Horn Lightweight - Holland & Sherry kostuumstof


Geproduceerd van Patagonische merinowol, is deze collectie een must-have voor degenen die kwaliteit, prestaties en comfort eisen van hun stof.

Patagonië, een regio van het Zuid-Amerikaanse continent, is een dunbevolkt gebied dat ongerept is door de mensheid.

De onvervuilde omgeving zorgt voor voedzame vegetatie en overvloedig vers water voor de inheemse flora en fauna om te gedijen.
Het biedt ook de beste graasomstandigheden voor het fokken van een aantal van 's werelds beste merinoschapen.

Een schonere omgeving garandeert een schonere en helderdere vacht die minder verwerking vereist, waardoor de kwaliteit, sterkte en prestaties van de merinowol worden gewaarborgd.

Hoog getwijnde stoffen zijn perfect voor warmere klimaten omdat ze vocht van het lichaam afvoeren en het koel en droog houden.

Hoog getwijnde stoffen zijn duurzaam, ademend en comfortabel om te dragen. Hoog getwijnde stoffen zijn kreukbestendig, waardoor ze goed geschikt zijn voor reizen; of het nu in een koffer zit of tijdens het dragen.

Hoog getwijnde stoffen hebben opmerkelijke kleermakers eigenschappen waardoor kleermakers de stof gemakkelijk kunnen vormen en aanpassen.

Deze uitgebreide collectie van klassieke en semi-fancy ontwerpen zijn de perfecte toevoeging aan elke garderobe, vooral voor degenen die vaak de wereld rondreizen.