Hoe zorg je dat je trouwpak ook na de bruiloft gedragen kan worden?

Een vraag die erg vaak gesteld wordt. De oplossing is gelukkig vrij eenvoudig om je pak na je huwelijk door te kunnen dragen

Er zijn 2 punten om op te letten zodat je jouw trouwpak vaker aan kan en zo dus meer waar voor je geld hebt

1. Zorg dat je colbert en broek gemaakt zijn van een 'simpele stof' die je makkelijk bij verschillende gelegenheden aan kan. Vaak kom je dan toch op een donker blauwe of grijze variant uit.

2. Combineer dit met een gilet gemaakt van een andere stof die meer opvalt betreffende kleur, materiaal, motief/ patroon en structuur. Desgewenst laat je ook het model van het gilet meer spreken door bijvoorbeeld voor een vintage of double breasted model te kiezen.

Dat is het eigenlijk, gewoon een kwestie van mixen en matchen. Stoffen op elkaar leggen en je ontdekt vanzelf wat bij elkaar past en wat jij mooi vindt voor je trouwpak en daarna.

Uiteraard heeft alles zijn nuances en moet het wel als een geheel tonen. Een super lichte Italiaanse 200s stof combineren met een zwaar Tweed vest is wellicht niet de beste keuze.

Hoe je goed kunt bepalen en kiezen wat voor jouw trouwpak de juiste stof is lees je hier

Wil je meer voorbeelden zien van trouwpakken die je tijdens en na je bruiloft aan kan bezoek dan onze trouwpakken pagina.

Er komt natuurlijk nog veel meer kijken bij het kopen van een trouwpak, dit zijn alvast 11 tips.