Dames broeken op maat: De broek met de perfecte pasvorm

Zo maak je de perfect passende dames broek


Een van de dingen die we als bespoke tailor doen is favoriete kledingstukken namaken en verbeteren. Zoals deze roze Ted Baker pantalon/ broek voor een dame.

Deze broek is het favoriete model van mevrouw maar de pasvorm kan beter. Wat we dan doen is de broek volledig doormeten en fotograferen zodat alle details opgeslagen en helder zijn.

Daarna nemen we de maten op het lichaam en maken dan een persoonlijk patroon. Daarna maken we de broek kort gezegd volledig opnieuw maar dan nu in een betere kwaliteit met de best mogelijke pasvorm.

En dit natuurlijk ook in de stof die je wenst, er is keuze uit duizenden materialen in alle denkbare kleuren, stijlen motieven en soorten. Op zich al een beleving om hier eens door heen te gaan.

Zo maak je dus de perfect passende dames broek.

Bij damesbroeken draait het niet alleen om het uiterlijk; het draait om het vieren van jouw unieke stijl en het zorgen voor comfort. In dit artikel duiken we dieper in de wereld van damesbroeken op maat en ontdekken we hoe modellen, pasvorm en materialen samenwerken om een perfect passende broek te creëren.