De Oost Bespoke Tailoring

View Original

Tijdloze elegantie: Maatwerk Overjas van Merinowol

Read this article in English

Ontdek het toppunt van verfijning met deze op maat gemaakte overjas, vervaardigd van zwaar merinowol door Holland & Sherry. Dit klassieke kledingstuk is voorzien van een luxe visgraatpatroon, perfect aangevuld met een rijke rode paisley voering voor een extra vleugje persoonlijkheid.

Ontworpen voor de moderne man die zowel stijl als functionaliteit waardeert, biedt deze overjas een reeks opvallende kenmerken. Een binnenzak met ritssluiting, speciaal op verzoek van de klant toegevoegd, biedt veilige opbergruimte, terwijl de voorkant met vier knopen zorgt voor een perfect aansluitende pasvorm. De royaal brede notch revers (11,5 cm) geven niet alleen een gedurfd statement, maar kunnen ook worden vastgemaakt met een knoop om de jas strak en dicht tegen het lichaam te houden.

De hoge kraag, ontworpen om omhoog te dragen, biedt extra bescherming tegen gure wind, waardoor deze jas net zo functioneel als stijlvol is. Met een enkele split aan de achterkant en een handgemaakte, volledige canvasconstructie, garandeert deze overjas duurzaamheid en comfort. De mouwen met drie knopen, voorzien van werkende knoopsgaten, tonen de zorgvuldige aandacht voor detail en vakmanschap die dit kledingstuk kenmerken.

Of je hem nu over een pak draagt voor een formele gelegenheid, of hem toevoegt aan een casual outfit, deze overjas is veelzijdig genoeg om een essentieel onderdeel van elke garderobe te worden. Met de hand vervaardigd met precisie en tijdloze designelementen, is het de perfecte investering voor de man die echte stijl waardeert.

See this gallery in the original post